‘PensionADO’s bijeen in Schevenings etablissement ENCORE van Allie Simonis

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op ‘PensionADO’s bijeen in Schevenings etablissement ENCORE van Allie Simonis 933

De PensionADO’s is bij oud-ADO-ers inmiddels een begrip. Niet alleen vanwege de jaarlijkse bijeenkomst in mei, maar ook door andere events. Na de bijeenkomst in oktober 2016 in de voormalige Rokerij in Scheveningen (eerste lustrum PensionADO’s) had clubgenoot Allie Simonis nu ruim honderd oud-spelers, bestuurders en prominente Hagenaars uitgenodigd zijn zijn nieuwste aanwinst, restaurant ENCORE aan de Dr. Lelykade in Scheveningen.

  

De organisatie, bestaande uit Tom Clavan, Mario van der Ende, Ton van Es, Wim de Korte, Rik Musch, Loek van Noord, Gerard Slager, Harry Suiker en Hans Wijnants, stond voor de moeilijke taak om zo’n honderd personen te selecteren (uit een bestand van zo’n 350) voor dit event.

Allie Simonis had de organisatie verzocht de middag een speciaal Haags tintje te geven en liet haar volledig vrij om invulling aan het programma te geven. De organisatie koos voor een kort optreden van een Haagse kunstenaar, die inmiddels ook ver buiten het Haagse vermaardheid geniet door zijn humorvolle, unieke satirische kijk op de samenleving. De ‘mystery guest’ bleef lang geheim. Sander van de Pavert, bekend van Lucky TV, had speciaal voor deze middag een – hoe kan het anders – TV-programmaatje in elkaar gezet.

Ton van Es mocht Van de Pavert aan en afkondigen en gelijk gastheer Allie Simonis – terecht – in het zonnetje zetten. Het was weer een heuse ADO-reünie, waarop veel bekenden uit een ver en recenter verleden aanwezig waren. Oud-speler Bo Augustsson was zelfs weer helemaal uit Zweden overgekomen.

Haaglanden Voetbal TV maakte er sfeeropnamen en haalde diverse coryfeeën voor de camera. Die beelden zijn morgen (vrijdag) te zien in ons programma Studio ADO, dat vanaf 18.00 uur te zien zal zijn op 070 TV (en diverse malen op die zender herhaald zal worden op vrijdagavond en de gehele zaterdag). Ook zal het programma vrijdagavond te zien zijn op deze website. Allie Simonis toonde weer eens zijn rood-groene hart, want – niemand uitgezonderd – had donderdagmiddag genoten, van de mystery guest, de vele verhalen uit de oude doos en niet te vergeten het perfecte warme buffet!

© Haaglanden Voetbal

 

Zoeken

Back to Top