Peter Klomp (Vitesse Delft): ,,Winterstop benutten om prestatiecurve om te draaien”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Peter Klomp (Vitesse Delft): ,,Winterstop benutten om prestatiecurve om te draaien” 367

Vitesse Delft eindigde voor de winterstop met een 2-0 nederlaag bij FC Aalsmeer. Het zit de ploeg van trainer Peter Klomp (foto) niet echt mee. En dat resulteert in een voorlaatste plaats op de ranglijst met slechts vier punten. Marken is hekkensluiter en heeft twee punten minder.

Het wordt na de winterstop zaak voor de Delftenaren om snel punten te gaan sprokkelen, de achterstand op de ploeg die derde van onderen staat, FC Breukelen, bedraagt vier punten en op het team daarboven, Te Werve, al zes punten.

Doel

Peter Klomp: ,,We gaan de winterstop benutten om de prestatiecurve om te draaien en ons spel verder door te ontwikkelen dan wel aan gaan passen om ons doel te gaan bereiken.” Vitesse Delft hoopt de basis te gaan tijdens een trainingskamp in de Portugese Algarve.

Ritme

Ook vorig jaar had de ploeg van Tanthof-Zuid daar een succesvol trainingskamp belegd. Klomp: ,,Vanaf 2 januari gaan we weer aan de bak. Op 3 januari richting Portugal voor zes dagen en dan middels diverse trainingen en oefenwedstrijden gaan we het ritme vinden richting een goede tweede competitiehelft.”

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top