Presentatie “Vertel mij wat”, boek Jan Linkerhof: Een avond vol anekdotes bij DUNO

Nieuws Geen reacties op Presentatie “Vertel mij wat”, boek Jan Linkerhof: Een avond vol anekdotes bij DUNO 488

De presentatie van het boekpresentatie van DUNO-trainer Jan Linkerhof bracht vrijdagavond heel wat mensen naar de ‘huiskamer’ op Haagsche Dynamiek. Nadat de officiële presentatie een week eerder had plaatsgevonden bij Sir Winston Leisure, werd dat nog eens uitgebreid overgedaan bij DUNO.

De presentatie van de autobiografie “Vertel mij wat” van Jan Linkerhof bracht veel bekenden, zoals (oud) spelers, trainers, bestuurders en vrijwilligers uit het regionale amateurvoetbal naar de Mgr. Nolenslaan. Het was een grote reünie, waar Den Haag toch al om bekend staat in het voetbal.

Henk Ruijl liet Jan Linkerhof uitgebreid vertellen over het tot stand komen van het boek, maar natuurlijk ontlokte hij hem ook de nodige anekdotes. Linkerhof aan het woord. Henk Ruijl: ,,Stop nu Jan, laten ze het boek maar kopen, anders heb je de gehele inhoud al verteld….”.

De uitgave maakt onderdeel uit van de Nederlandse Sportboeken Club en dat leverde een even mooi als dik boekwerk op. Vele bekenden van onder meer Duinoord, JAC, Kranenburg, DSO, Laakkwartier en VCS waren van de partij, maar ook uit de DUNO-familie, van toen en nu. Het eerste exemplaar van deze avond ging naar zijn steun en toeverlaat, zijn vrouw Josee.

Eerder al overhandigde Jan Linkerhof in de kleedkamer van DUNO een exemplaar aan Daan de Ligt, jarenlang verzorger bij DUNO en ook zeer actief geweest voor de website van de club (foto’s: Franca Dobbe, Haaglanden Voetbal)

Wilt u het boek ook aanschaffen? Of een leuk idee voor sinterklaas of kerst? Klik HIER en u heeft het boek binnen enkele dagen keurig in huis!

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: DUNO)

Zoeken

Back to Top