Ricardo Kishna wil volgend seizoen ook graag voor ADO Den Haag uitkomen

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Ricardo Kishna wil volgend seizoen ook graag voor ADO Den Haag uitkomen 640

Hij keerde afgelopen zomer terug bij ADO Den Haag. Werd door zijn club SS Lazio Roma verhuurd. Al snel, in zijn tweede duel, sloeg echter het noodlot toe en scheurde Ricardo Kishna (foto) zijn kruisband af.

Nu werkt hij hard aan zijn revalidatie en hij hoopt zelfs dit seizoen nog te kunnen spelen. Hij hoopt ook volgend seizoen het ADO-shirt te dragen, liet hij aan FOX Sports weten: ,,Ja, dat wil ik zeker. En dat heb ik ook uitgesproken. Wat mij betreft speel ik volgend seizoen gewoon bij ADO.”

Probleem is alleen dat niet alleen Kishna zelf hierover beslist. Hij staat nog voor twee seizoenen onder contract bij de Italiaanse club. ,,Maar ik wil wel een goede doelstelling voor mezelf neerzetten en weten waar ik aan toe ben. Dus ik hoop dat ze het er snel over gaan hebben.”

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top