RKAVV neemt deel aan strijd om Algarve Cup van Trainingskampen.nl

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op RKAVV neemt deel aan strijd om Algarve Cup van Trainingskampen.nl 420

Trainingskampen.nl houdt op zaterdag 6 januari 2018 weer het jaarlijkse tornooi om de Algarve Cup. In Ferreiras, vlak bij Albufeira, wordt er gespeeld in het Estadio da Nora. Ook dit jaar weer met deelname van een regioclub.

Zondag hoofdklasser RKAVV is één van de vier ploegen, die in het strijdperk treden. De formatie van trainer Maurizio Ceccucci ontmoet op dit toernooi Jodan Boys en Oranje Wit. Spijkenisse is de vierde deelnemer. Er wordt om 13.00 uur afgetrapt. RKAVV komt om 14.05 uur in actie tegen Oranje Wit en om 15.10 uur volgt het duel tegen het Goudse Jodan Boys. De wedstrijden duren tweemaal 25 minuten en worden geleid door uit Nederland ingevlogen scheidsrechters.

Iedere overwinning levert drie punten op, een gelijkspel één punt en tevens levert elk doelpunt ook een punt op. Een team dat in de eerste ontmoeting verliest kan met een monsterzege in de tweede wedstrijd dus nog poulewinnaar worden.

Haaglanden Voetbal houdt u op de hoogte van de verrichtingen van RKAVV in Portugal, waar de ploeg een trainingskamp belegt van 5 tot en met 9 januari.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top