Robin Knoester: ,,RKAVV treft geen blaam, het initiatief van niet verlengen kwam van mij”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Robin Knoester: ,,RKAVV treft geen blaam, het initiatief van niet verlengen kwam van mij” 1266

In ons TV-programma Haaglanden Voetbal aan tafel ACTUEEL op Kanaal 44, werd dinsdag ten onrechte de indruk gewekt, dat RKAVV tijdens de winterstop trainer Robin Knoester (foto) liet weten, dat het contract voor volgend seizoen niet zou worden verlengd.

,,Dit is zeker niet het geval”, benadrukt Robin Knoester, die afgelopen zondag knap met zijn team de ploeg in veilige haven bracht, waardoor de Leidschendammers volgend seizoen (dan onder leiding van trainer Maurizio Ceccucci) weer mogen starten in de Hoofdklasse.

Initiatief

,,Het initiatief om niet te verlengen kwam van mij”, gaat Knoester verder. ,,Ik heb prima gewerkt met de mensen bij RKAVV.” Knoester was bezig aan zijn eerste seizoen op de Kastelenring, logische vraag waarom hij dan niet wilde verlengen op dat moment.

Factoren

,,Dat had te maken met een aantal onzeker factoren in december en januari. Zoals een eventuele fusie met SEV, eventueel stoppen met zondagvoetbal, de plannen van de KNVB om eventueel de zaterdag en zondag te mengen, het afstoten van het tweede elftal. Voor mij waren er toen teveel onzekerheden, waarop ik besloot om niet te verlengen.” Knoester heeft voor volgend seizoen overigens nog geen nieuwe club.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top