Ruben Koorndijk (Scheveningen): ,, We zijn afgedroogd. Ik weet niet waar dat aan ligt.”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Ruben Koorndijk (Scheveningen): ,, We zijn afgedroogd. Ik weet niet waar dat aan ligt.” 911

Bij Scheveningen bleven in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen nogal wat spelers onder hun normale niveau. Tegen VVOG uit leverde dat een 3-0 nederlaag op. Ruben Koorndijk (foto) was één van de spelers die in dit duel wel zijn normale vorm vertoonde.

Tekst: Tom Scholten

Ruben Koorndijk kan derhalve wel terugkijken op een goede partij. ,,Als team hebben we bij VVOG gewoon verzaakt”, aldus de verdediger. ,,Elke bal die achter onze verdediging viel was gevaarlijk en elke lopende middenvelder van de tegenpartij was gevaarlijk. En of je nu wel of niet je normale niveau haalt, als team ga je het op die manier dan niet redden. We zijn gewoon afgedroogd. En waar dat aan ligt? Ik weet het gewoon niet. Wat mij wel opvalt, is dat als we een doordeweekse wedstrijd spelen, zoals deze week voor de beker tegen Spijkenisse, we de wedstrijd erna verliezen. Maar dat zou eigenlijk niet mogen, want donderdag hebben we normaal getraind, maar deed de trainer het een beetje rustiger aan. Toch werden we vandaag overlopen.”

En met een knipoog de vraag of het misschien aan het kunstgras lag: ,,We spelen vaak op kunstgras en ieder kunstgrasveld is weer anders, maar als je als team goed speelt, hoort dat allemaal niets uit te maken. In ieder geval is iedereen behoorlijk teleurgesteld omdat we deze nederlaag niet hadden verwacht. En als je met 3-0 verliest met goed spel dan kun je nog zeggen ‘okay’. In ieder geval moeten we ons komende zaterdag revancheren tegen Spijkenisse en er met z’n allen keihard voor werken. We hebben nu een hele week om iedereen scherp te krijgen en dat is wat ons te doen staat.”

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top