Scheveningen betreurt besluit Ben van Dam om te stoppen met zijn activiteiten

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Scheveningen betreurt besluit Ben van Dam om te stoppen met zijn activiteiten 1499

Ben van Dam heeft besloten om te stoppen met zijn activiteiten in de technische commissie van zaterdag derde divisionist Scheveningen. Het besluit van Van Dam wordt op Houtrust zeer betreurd.

Voorzitter Ron Kleijn daarover: ,,Uiteraard betreur ik – en volgens mij  iedereen binnen onze club – het besluit van Ben om te stoppen. Binnen onze vereniging is iedereen een schakel en zijn we ook nog eens op vriendschappelijke basis met elkaar verbonden. Wanneer iemand, die al geruime tijd als vrijwilliger een functie invult, aangeeft ermee te stoppen vinden wij dat zeer jammer. Zeker ook in het geval van Ben, hij heeft veel gedaan in zijn functie. Maar gelukkig zal hij nog gewoon bij ons langskomen, alleen niet meer in functie.”

Wijsheid

Er heeft geen nader gesprek plaatsgevonden om Van Dam eventueel te bewegen op zijn besluit terug te komen. Voorzitter Kleijn: ,,Ben is een volwassen persoon en heeft in alle wijsheid en weloverwogen, zo deelde hij mij mee, het besluit genomen. Een vrijwilligersfunctie moet iemand ook vrijwillig en met plezier doen. Wanneer het gevoel er niet meer is en iemand dat aangeeft, rest ons dus niets anders dan het te accepteren en te respecteren. Dat doe ik dus ook.”

 
Ron Kleijn (voorzitter)                                              John Blok (trainer)

Ook trainer John Blok is not-amused met het vertrek van Ben van Dam, die voor de trainer altijd de analyses maakte van de komende tegenstanders. ,,Ik vind het inderdaad jammer, want ik vind Ben een fijne vent, met wie ik jarenlang goed en prettig heb kunnen samenwerken”, aldus Blok. ,,Maar hij heeft aangegeven er geen plezier meer in te hebben en heeft besloten zijn werkzaamheden te stoppen. We moeten inderdaad op zoek naar iemand die voor ons de analyses gaat maken, maar daar slaagt de TC ongetwijfeld in.” Voorzitter Kleijn aanvullend: ,,Het is geen paniek, dus beraden we ons op de invulling. We zullen daar de benodigde tijd voor nemen.”

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top