Scheveningen sluit trainingskamp op Gran Canaria af

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Scheveningen sluit trainingskamp op Gran Canaria af 667

Voor zaterdag Derde Divisionist Scheveningen zit het trainingskamp op Gran Canaria in Playa del Ingels erop. Woensdagmiddag om vier uur exact vertrok de formatie van trainer John Blok vanaf het hotel richting luchthaven van Las Palmas.

    |  foto’s: Eva Huitema

Op de laatste dag van het verblijf op Gran Canaria werd er in de ochtenduren nog een training afgewerkt in stadion Castillo. John Blok: ,,Ik had jammer genoeg niet een compleet fitte ploeg op het veld staan. Enkele spelers hebben last van lichte blessures, die werden behandeld door Jos Ghijssels. Belangrijk is dat ze er zaterdag bij zijn.” Komend weekend moet Scheveningen aantreden tegen Jong Volendam uit. Toch kijken de spelers terug op een geslaagd trainingskamp. Zowel sportief gezien als sfeer en teambuilding is er prima gewerkt. Barry Rog voegde er nog aan toe: ,,Maar weer snel boeken voor volgend jaar.”

Er zijn prima trainingen afgewerkt en ook twee goede oefenduels gespeeld. Tegen Ajax werd met 4-1 gewonnen. Het duel tegen Feyenoord op dinsdagochtend ging met 1-0 verloren. Er waren mogelijkheden in dat duel voor Scheveningen via Brandon Richardson (na een vrije trap van Levi Schwiebbe), Mois Navarro (halve omhaal) en Björn Wagenaar (schot op vuisten doelman Rick van der Burg). Maar ook Feyenoord kreeg mogelijkheden in het eerste bedrijf. De Rotterdammers namen ook de leiding door een treffer van Junior Obiku (zoon van oud-prof Mike Obiku).

Scheveningen speelde na rust een betere partij, maar ook Feyenoord kreeg nog enkele goede mogelijkheden. Doelman Sven Wolsheimer liet zich echter niet meer passeren. Aan de andere kant was Björn Wagenaar nog dicht bij de gelijkmaker bij een vrije trap net buiten de zestien (toegekend na een overtreding op Marvin Nieuwlaat), maar zijn inzet ging via de muur naast.

Na het duel keek Haaglanden Voetbal terug op het duel met Mehmet Aldogan, die er wat hem zelf betreft een nog betere tweede seizoenshelft van wil maken. Over het duel tegen Feyenoord was hij wel tevreden over de tweede helft, minder over de eerste.

Dinsdag na het duel waren de spelers van Scheveningen vrij en dan is het op Gran Canaria niet moeilijk om die tijd prettig door te brengen met een heerlijk schijnende zon en een temperatuur van zo’n 25 graden. Op woensdag nog een training, daarna inpakken, de lunch en in de middag het vertrek naar Nederland. Op 070 TV (kanaal 44, Ziggo) én op deze website volgt morgen nog de tweede bijdrage van Scheveningen op Gran Canaria met een verslag van de maandagavond, de wedstrijd op dinsdag en het vertrek vanaf het hotel woensdagmiddag.

© Haaglanden Voetbal

  

  

  

  

Zoeken

Back to Top