Scheveningen-trainer John Blok : ,,Die scheidsrechter trekt een paar belachelijke kaarten”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Scheveningen-trainer John Blok : ,,Die scheidsrechter trekt een paar belachelijke kaarten” 795

Scheveningen liet, na een heel fraaie reeks, onverwachts de drie punten bij Spijkenisse. De Scheveningers gingen met 2-0 onderuit. De tweede plaats blijft behouden, omdat ook concurrent DVS’33 onderuit ging, bij ACV, Trainer John Blok (foto) was not-amused.

Tekst: Tom Scholten

Trainer John Blok was na afloop van het duel des duivels en dat was ook begrijpelijk. ,,Ook al vind ik dat het niet kan gebeuren zoals wij gestart zijn, want het eerste half uur speelden we heel belabberd omdat we niet gefocust waren. En we gaven de doelpunten ook veel te gemakkelijk weg. Kennelijk dachten de spelers de klus wel op tachtig of negentig procent te kunnen klaren.”

Paal

,,Het laatste kwartier van de eerste helft pakten we het eindelijk goed op, maar toen verzuimden we om te scoren”, gaat Blok verder. ,,De tweede helft kwamen we goed uit de kleedkamer met een bal op de paal, maar toen kwam dat moment met die rode kaart. Het meest ergerlijke was dat in een wedstrijd waarin niets aan de hand is en waar het er zeer sportief aan toegaat, de scheidsrechter het voor elkaar krijgt om een paar belachelijke kaarten te trekken.”

Tim Peters – belachelijke rode kaart

,,Na afloop vroeg ik hem of we de beelden (van TV West) van het gebeuren nog eens konden bekijken, maar hij antwoordde heel arrogant dat dat niet nodig was omdat hij 100% zeker van zijn zaak was”, brieste Blok nog. ,,Die wijsneus kwam al met een headset het veld op en maakte stomme grappen. Ik denk dan ‘doe gewoon normaal’. Die botsing van Tim Peters gebeurde drie meter voor zijn neus en door die rode kaart was de wedstrijd wel gespeeld. Spijkenisse had daarna de kans om de voorsprong nog te vergroten.”

De lezing wordt zelfs ook gedeeld door de thuisploeg, die in haar verslag op de website melding maakt van een belachelijke rode kaart voor Tim Peters!

© Haaglanden Voetbal

 

   

Zoeken

Back to Top