Scheveningen-trainer John Blok: ,,We hebben ons met dat ene punt tekort gedaan”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Scheveningen-trainer John Blok: ,,We hebben ons met dat ene punt tekort gedaan” 196

Scheveningen pakte zaterdag op Houtrust op de valreep nog een punt tegen ASWH. Veel aanwezigen waren daar heel blij mee. Trainer John Blok (foto) echter niet, hij had een heel andere mening.

Tekst: Tom Scholten

John Blok was het er na afloop absoluut niet mee eens, dat de 1-1 een terechte uitslag was. ,,Als je naar de kansen kijkt, hadden we na de eerste helft met 2-0 kunnen voorstaan en dan doel ik daarbij op de kans van Tim Peters (bal hard op de lat in plaats van simpel binnenkant voet in het doel – red.) en op de mogelijkheid van Jari de Jong.”

Vermaken

,,Ook in de tweede helft kregen we genoeg kansen, maar die moeten dan wel benut worden”, ging Blok na afloop verder. ,,In plaats daarvan scoort ASWH de 0-1 uit de enige kans die ze in de tweede helft kregen. Wedstrijden tegen ASWH zijn trouwens al jaren geen wedstrijden, waarin je een stuk of zes kansen krijgt, want het is een ervaren ploeg, die niet veel weggeeft. Dit zijn voor supporters niet de allerleukste wedstrijden, maar in het laatste half uur gebeurde er nog best het één en ander, waarmee het publiek zich kon vermaken.”

Tekort

,,Daarom was het trouwens ook belangrijk dat wij het eerste doelpunt zouden maken, want dan had ASWH meer moeten komen en hadden wij meer ruimte gekregen. Er had dan ook een andere wedstrijd ontstaan. Ik vind in ieder geval dat wij onszelf met dat ene punt tekort hebben gedaan.”

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top