Sir Winston ook in 2018 weer hoofdsponsor Haaglanden Voetbal Toernooi

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Sir Winston ook in 2018 weer hoofdsponsor Haaglanden Voetbal Toernooi 449

Ook in 2018 wordt er weer gestreden bij de mannen om de fel begeerde Sir Winston Cup in het Haaglanden Voetbal Toernooi. Sir Winston is namelijk weer de hoofdsponsor van dit grootste seniorentoernooi van de regio.

Voor 2018 hebben liefst 82 standaardteams zich ingeschreven. De loting voor de eerste én tweede ronde vindt plaats op woensdag 29 november aanstaande in de Club van het Sir Winston Leisure Center in Rijswijk. De aanvang is 20.00 uur.

In de TV-studio van Haaglanden Voetbal – niet toevallig gesitueerd op de tweede etage van het Sir Winston Leisure Center in Rijswijk – werden dinsdagmiddag de handtekeningen gezet onder een nieuwe samenwerking door Marco Ballemaker, directeur van Sir Winston en Ton Beije, hoofdredacteur van Haaglanden Voetbal.

Ton Beije, hoofdredacteur Haaglanden Voetbal: ,,Natuurlijk wij wij zeer content, dat de familie Ballemaker met Sir Winston weer als hoofdsponsor zal fungeren. Na het afhaken van de krant bij het traditionele AD/HC-toernooi, pakte Haaglanden Voetbal de draad weer op. In eerste instantie met hulp van Haaglandia, daarna hebben wij zelf de organisatie naar ons toegetrokken. En het toernooi voorziet nog steeds in een behoefte, dat is duidelijk te zien aan het aantal aanmeldingen. Zonder de steun van Sir Winston zou het niet mogelijk zijn om jaarlijks zo’n prestigieus toernooi neer te zetten.”

Uitstraling

Marco Ballemaker, directeur van Sir Winston: ,,Aan een toernooi met zo’n uitstraling verlenen wij graag onze medewerking. Fantastisch om te constateren, dat het toernooi echt een begrip is geworden. Mijn vader is altijd al gek van voetbal geweest en hoefde er destijds niet lang over na te denken om als hoofdsponsor te gaan fungeren. Die traditie zetten wij ook in deze voetbaljaargang weer voort.” De finaledag vindt in juni 2018 plaats op het complex van VELO.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top