Southfields organiseert de achttiende editie van de NK Voetbalquiz

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Southfields organiseert de achttiende editie van de NK Voetbalquiz 125

Op 29 december aanstaande is Stadion Feijenoord opnieuw het decor van de strijd om de nationale titel. De presentatie van de meest prestigieuze voetbalquiz is wederom in handen van De Betweters, Hugo Borst en Koert Westerman.

De NK Voetbalquiz is uitgegroeid tot een begrip binnen het Nederlandse voetbal. Ooit in 2000 begonnen in de kantine van voetbalvereniging Excelsior Maassluis draagt de quiz inmiddels de naam De Nederlandse Kampioenschappen Voetbalquiz. Deelnemers en belangstellenden komen uit heel het land op dit evenement af. De quiz vond in de loop der jaren op verschillende locaties in Maassluis plaats, maar streek vorig jaar voor het eerst in Rotterdam neer. Er zijn weer schitterende voetbalprijzen te winnen. Vorig jaar vormden Roderick Smal en Bas Schreurs het winnende koppel en zij mogen dit jaar hun nationale titel verdedigen in de Kuip.

Evaluatie

Organisator Hans-Jörgen Nicolaï van Southfields: ,,Na een evaluatie van de vorige edities hebben we besloten de finaleronde te spelen met de beste vijf koppels. In het verleden was dit altijd met drie koppels. De finale zal ook inhoudelijk een andere opzet krijgen, waardoor het voor het publiek boeiender zal zijn om naar te kijken. Naast de bekende namen van de afgelopen jaren, merken we dat er ook steeds meer nieuw quiztalent boven komt drijven en daarom belooft deze editie spannender dan ooit te worden.”

Inschrijving

De inschrijving is inmiddels gestart en de aanmeldingen stromen binnen. Inschrijven kan nog steeds via de website: www.nkvoetbalquiz.nl Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met:

Organisatie NK Voetbalquiz, Hans-Jörgen Nicolaï, telefoon 06-18090700 | E-mail: hansjorgen.nicolai@southfields.com

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top