Spelers en staf ADO Den Haag bezoeken patiëntjes Juliana Kinderziekenhuis

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Spelers en staf ADO Den Haag bezoeken patiëntjes Juliana Kinderziekenhuis 135

Het begint inmiddels een jaarlijkse traditie te worden; het bezoek van ADO Den Haag aan het Juliana Kinderziekenhuis. Om de zieke kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Om ze een heel leuke middag te bezorgen. En dat is meer dan gelukt!

Dit keer gingen de spelers Tom Beugelsdijk, Nasser El Khayati, Edouard Duplan, Bjørn Johnsen en van de staf hoofdtrainer Fons Groenendijk en keeperstrainer Raymond Mulder naar het ziekenhuis in Den Haag. Ook Storky was erbij!

Cheque

Voordat zij een bezoekje brachten aan de patiëntjes, werd Maatschappelijk Speler van het Jaar Tom Beugelsdijk naar voren gehaald. Omdat hij die prijs had gewonnen, mag hij € 50.000 schenken aan maatschappelijke organisaties. Zo reikte hij onder andere een cheque van € 2.500 uit aan het Juliana Kinderziekenhuis. Na de uitreiking werd er een groepsfoto gemaakt en begon iedereen spontaan ‘Happy Birthday’ te zingen. Want maandag was Bjørn Johnsen namelijk 26 jaar oud geworden! Hij werd er bijna verlegen van.

Daarna gingen de spelers en staf enkele kamers langs. De zieke kinderen vonden het echt geweldig dat zulke goede voetballers aan hun bed stonden! De meesten wilden dan ook graag met ze op foto. Ook werd er een bezoekje gebracht aan het Geboortehotel, waar pasgeboren baby’s met hun ouders verbleven. Op het einde van de middag vond er in de hal nog een Meet & Greet met de spelers plaats. De kinderen lieten deze kans niet liggen en gingen samen met hun helden op de foto. Het was weer een fantastische dag.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top