Sportlife Management ondertekent sponsorovereenkomst met Haaglanden Voetbal

Advertorials, Nieuws Geen reacties op Sportlife Management ondertekent sponsorovereenkomst met Haaglanden Voetbal 632

Haaglanden Voetbal is er voor de voetballiefhebber in de Haagse regio (en tegenwoordig ver daarbuiten). Niet alleen voor de passieve voetballiefhebber, maar ook voor de voetballers zelf, de coaches, de bestuursleden, de scheidsrechters. Niet voor niets weten dagelijks vele duizenden regiogenoten deze voetbalwebsite te vinden voor het laatste voetbalnieuws, interviews, columns, rubrieken, dat alles aangevuld met eigen fotomateriaal.

Om alles mogelijk te maken – de website, de TV-afleveringen, de events (waaronder het Haaglanden Voetbal Toernooi voor jong en oud) – is geld nodig en dat komt van sponsoring. Ton Beije, hoofdredacteur van Haaglanden Voetbal: ,,Ik ben blij, dat er nog steeds bedrijven in deze regio zijn, die het belang daarvan inzien. Natuurlijk goed voor de uitstraling van het bedrijf zelf. Veel PR via onze website en TV-programma’s en onze events. Maar natuurlijk ook goed voor het voetbal in de regio. Daardoor kunnen ook wij steeds blijven vernieuwen. Zo’n belangrijke speler voor ons is Sportlife Management.”

Voetbal is mondiaal uitgegroeid tot een professionele sport, waarmee grote commerciële belangen en aldus aanzienlijke bedragen gemoeid zijn. De voetbalclubs hebben een metamorfose ondergaan. Inmiddels zijn de voetbalclubs (en dat geldt buiten de betaald voetbal organisaties ook voor de amateurclubs op hoog niveau) commerciële instellingen geworden. Juist daarom is het van groot belang, voor zowel voetbalclubs alsook voor voetballers om hun belangen goed en zorgvuldig te laten behartigen.

Ervaring

Zabih Etemadi: ,,SportLife Management is een ‘full service provider’ gericht op voetbal, waarbij de voetballer voor, tijdens en na zijn carrière wordt begeleid. Wij hebben ruime ervaring met professionele dienstverlening op het gebied van finance, fiscaliteit, commercie en juridische zaken gevoegd bij een grote affiniteit met voetbal, waarbij onze life cycle de rode draad van de organisatie is.”

,,De speler wordt voor, tijdens en na zijn profvoetbalcarrière begeleid met een persoonlijke benadering op basis van een multicultureel concept”, gaat André Saurwalt verder. ,,Voor een optimale begeleiding wordt diep ingegaan op de mens en de persoonlijke situatie van de speler. De ontwikkeling van de mens achter de voetballer door maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk aspect in ons concept. Dit wordt ondersteund door de combinatie van het verzorgen van coachingstrajecten en studietrajecten. Na het verlaten van de voetballoopbaan wordt er een outplacementtraject ingezet.”

SportLife management houdt zich bezig met talentontdekking, -ontwikkeling en –begeleiding. De filosofie van SportLife Management is gebaseerd op carrièreplanning. Open en heldere communicatie is een vereiste voor het bereiken van succes. SportLife Management ondersteunt spelers tijdens de onderhandelingen. Ook worden spelers bijgestaan tijdens het aangaan van sponsoringovereenkomsten. ,,Wij coachen tevens voetballers individueel op voetbaltechnisch-, financieel-, fiscaal- en mentaal gebied en wordt de huisvesting geregeld”, roepen Zabih Etemadi en Jerry Speelberg in koor.

Ton Beije, hoofdredacteur van Haaglanden Voetbal: ,,Wij zijn bijzonder blij met de steun van Sportlife Management. Mede daardoor kunnen wij ook onze activiteiten blijven uitvoeren, uitbreiden en verbeteren. Een mooie partner ook, want met de invoering van de Tweede en Derde Divisie krijgen clubs dadelijk ook spelers onder contract. Goede begeleiding is dan belangrijk voor club én speler. Wij gaan er in één van onze TV-programma’s komend seizoen zeker aandacht aan besteden.”

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top