sv Honselersdijk stopt met selectie zaalvoetbal

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op sv Honselersdijk stopt met selectie zaalvoetbal 663

Het bestuur van sv Honselersdijk heeft besloten om vanaf komend seizoen géén herenselectievoetbal meer aan te bieden in de zaal. Dit betekent dat de vereniging zich terugtrekt uit de eerste divisie.

,,De vereniging beseft dat dit een zware beslissing is voor alle betrokkenen, maar ziet geen andere keus na wederom een jaar van instabiliteit binnen de hoogste twee elftallen. Ook ziet het bestuur, voor het komende seizoen, in de bestaande situatie geen verbetering. Dit heeft ons doen besluiten om te stoppen met de zaalselectie. De focus van de vereniging zal de komende tijd liggen op het uitbouwen van recreatief zaalvoetbal”, laat het bestuur in een verklaring weten.

Spijtig

Gezien de tijd en energie die heel veel mensen in deze selectieteams hebben gestopt, vindt het bestuur van sv Honselersdijk het zeer spijtig deze beslissing te moeten nemen. ,,Wij willen iedereen die hier als vrijwilliger aan heeft bijgedragen hartelijk bedanken voor de inzet en hopen dat we jullie in de toekomst in andere vrijwilligersfuncties terugzien”, aldus het bestuur van de Westlandse club.

Selectieniveau

Twee jaar geleden is sv Honselersdijk een intensief traject ingegaan om het zaalvoetbal weer op de kaart  te zetten. De club is ontzettend trots op de acht mannen- en twee vrouwenteams, maar op selectieniveau is het – naar het oordeel van het bestuur – nooit naar tevredenheid van de grond gekomen. sv Honselersdijk is desondanks trots op wat er in een paar jaar is neergezet en de club zal dan ook doorgaan met het steken van energie in het uitbouwen van haar zaalvoetbalafdeling. Ook prestatief wil sv Honselersdijk uiteindelijk voldoende uitdaging bieden aan de zaalvoetballeden. Dit betekent dan ook, dat er in alle rust wordt gekeken naar de toekomst, op welke wijze hieraan opnieuw vorm gegeven kan worden.

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top