SVC’08 haalt Jeffrey Frijters binnen als nieuwe hoofdtrainer

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op SVC’08 haalt Jeffrey Frijters binnen als nieuwe hoofdtrainer 913

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is Jeffrey Frijters (foto) (37) de nieuwe hoofdtrainer van SVC’08. Hij volgt dan Corné van Doorn op, die dan na anderhalf seizoen zal vertrekken. Frijters tekent een éénjarig contract tot en met de zomer van 2019.

Op dit moment is Jeffrey Frijters hoofdtrainer van voetbalvereniging CKC uit Rotterdam, waar hij in juli 2017 startte en hij bezet met zijn team de gedeelde eerste plaats in de zaterdag vierde klasse E.

Loopbaan

Jeffrey Frijters begon zijn trainersloopbaan bij voetbalvereniging Steenbergen. Sinds 2013 was hij als trainer in dienst bij het Haagse Laakkwartier. In zijn eerste seizoen startte hij als assistent-trainer, maar al in oktober nam hij het stokje over van John Krassenburg. In de zomer van 2014 startte hij het seizoen als hoofdtrainer, waar hij zeer succesvol was: hij slaagde erin van de derde naar de eerste klasse te promoveren. Als voetballer doorliep Frijters de jeugdopleiding van RBC Roosendaal, daarna speelde hij jarenlang in de hoofdklasse bij vv Kloetinge, De Baronie, Deltasport en Smitshoek.

Profielschets

Robert Waterreus, voorzitter van de Technische Commissie van SVC’08: ,,Jeffrey voldoet perfect aan de door ons opgestelde profielschets. Wij zochten een jonge trainer die toch aantoonbare ervaring heeft, goed met vooral ook jonge spelers kan omgaan en niet schroomt om jeugdige talenten snel in te passen.”

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top