Technisch manager Jeffrey van As bevestigt belangstelling voor spits Bjørn Johnson

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Technisch manager Jeffrey van As bevestigt belangstelling voor spits Bjørn Johnson 807

Vrijdag op deze website (en op 070 TV) in ons TV-programma ‘Studio ADO’ een uitgebreid video- interview met technisch manager Jeffrey van As. Terwijl de selectie van de Haagse ploeg op vakantie is, zit dat er voorlopig voor Van As nog niet in.

,,Ik heb zelf nog niets gepland, maar als ik even wegga, heb ik mijn telefoon en laptop in de buurt”, laat Van As weten. Hij bevestigt de (buitenlandse) belangstelling voor spits Bjørn Johnson, maar concreet is er nog niets binnengekomen.

In het gesprek gaat Van As ook kort in op een mogelijk vertrek van Wilfried Kanon, Nassar El Khayati en Sheraldo Becker. Ook praat hij over de onderhandelingen met Aaron Meijers en het mogelijk tussentijds verlengen van het contract met doelman Indy Groothuizen. Op namen die de plaats van Tyronne Ebuehi moeten gaan overnemen, gaat Van As – logisch – niet in.

In ons programma van ‘Studio ADO’ van afgelopen vrijdag adviseerden onze gasten Aad de Mos en René Pas al om – als de kans zich voordoet – te cashen en Johnsen – die nog twee jaar onder contract staat – en El Khayati te verkopen.

Video-interview met Jeffrey van As, aanstaande vrijdag op deze website en om 18.00 uur op 070 TV (Ziggo, kanaal 44).

© Haaglanden Voetbal

 

   

Zoeken

Back to Top