Theo Tetteroo onderscheiden met gouden KNVB speld

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Theo Tetteroo onderscheiden met gouden KNVB speld 316

Op de Algemene ledenvergadering van SEV werd secretaris Theo Tetteroo verrast met bezoek van zijn familie en een mevrouw die hij niet zo snel kon thuisbrengen. Dat bleek Michèle Weyne te zijn, die als KNVB-ambassadeur namens de voetbalbond kwam om Theo Tetteroo in het bijzijn van zijn familieleden te onderscheiden met de gouden KNVB-speld.

Tekst & foto’s: Rik Driessen

Geen geringe onderscheiding, die hij meer dan verdient! Sinds 1 november 1969 is Theo Tetteroo al SEV-lid en nog steeds is hij als voetballer op de velden te vinden. Toen eerst Sander, daarna Richard en vervolgens ook Rogier en Benjamin bij SEV kwamen voetballen, vond Theo Tetteroo zijn draai in het vrijwilligerswerk bij de club. Vanaf 1995 eerst als leider (dat hij zo’n twintig jaar bleef doen!), maar al na twee jaar nam hij ook plaats in de jeugdcommissie.

Op 1 september 2001 trad hij toe tot het algemeen bestuur en niet in de minste posities! Maar liefst dertien jaar (!) als jeugdvoorzitter, vervolgens twee jaar als penningmeester en vanaf juni 2016 tot op heden als secretaris. Het is duidelijk dat SEV heel erg blij mag zijn met zo’n vrijwilliger en de onderscheiding van de KNVB is dus volkomen verdiend en dat lieten de aanwezige SEV-leden dan ook duidelijk blijken met een stevig applaus!

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top