Tim Peters (Scheveningen): ,,Met z’n allen geknokt en dat ik twee keer scoor is mooi”

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Tim Peters (Scheveningen): ,,Met z’n allen geknokt en dat ik twee keer scoor is mooi” 554

Scheveningen boekte afgelopen zaterdag een knappe 1-3 winst bij Rijnsburgse Boys. Spits Tim Peters speelde niet alleen door zijn twee doelpunten een geweldige wedstrijd, maar viel ook op door het grote aantal meters dat hij (zoals gewoonlijk) maakte.

Tekst: Tom Scholten
Foto’s: Aad van der Knaap

,,Die twee doelpunten zaten er lekker in. Ik hoefde alleen maar tegen de bal aan te lopen. Na die snelle 1-0 kregen we echt een boost en na die 0-2 kregen we nog meer energie.” En grappend na afloop: ,,Ik kan nog wel een wedstrijdje spelen”.

Serieus

En weer serieus: ,,Nadat Rijnsburg na die 2-1 was uitgeraasd, gaven ze enorm veel ruimte weg en had ik al snel het idee dat het eerder 1-3 zou worden dan 2-2 en dat gebeurde dus inderdaad. En na die 1-3 was de wedstrijd definitief gespeeld. We hebben er weer echt met z’n allen voor geknokt en dat ik dan twee keer scoor is alleen maar mooi.”

,,In mijn achterhoofd speelt nu wel voorzichtig de gedachte dat we dit seizoen wel eens kampioen kunnen worden, maar er zijn natuurlijk nog meer kapers op de kust. Dus we gaan niet roepen dat wij kampioen gaan worden. In ieder geval hebben we de laatste weken een leuke serie neergezet en die serie gaan we proberen voort te zetten.”

© Haaglanden Voetbal

 

Zoeken

Back to Top