Toernooien bij sv Madestein en HDV

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Toernooien bij sv Madestein en HDV 428

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen houden zowel sv Madestein als HDV een toernooi voor eerste elftallen. Voor sv Madestein betreft het het eerste toernooi. HDV kent haar traditionele toernooi om de NK-Schilderwerken Cup.

sv Madestein

Op sportpark Madestrein strijdt het organiserende sv Madestein met nog drie andere verenigingen om de eerste beker van het seizoen. Die overige deelnemers zijn HVV Hercules, SVH en Vredenburch.

De loting voor de wedstrijden op vrijdag 10 augustus zijn bekend, de winnaars en de verliezers zullen vervolgens op zondag 12 augustus om 14.00 uur tegen elkaar aantreden. Op 12 augustus is er aansluitend aan de wedstrijden een feest met dj en een BBQ. Op vrijdag 10 augustus staan op de rol: 20.00 uur sv Madestein – HVV Hercules en SVH – Vredenburch.

HDV

HDV houdt weer het jaarlijkse toernooi om de NK-Schilderwerken Cup, inmiddels al weer de vijfde editie.  De wedstrijden worden gespeeld in het Zuiderpark op vrijdag 17 augustus aanvang 19.30  uur en op zondag 19 augustus aanvang 13.00 uur. Na afloop zal er ook live  muziek aanwezig zijn. De deelnemende ploegen zijn: HDV zo , TAC’90 za, Steeds Hooger zo en Voorschoten’97 zo, de formatie van  trainer Huib van Oostrum Soede.

Vrouwen

Voor het eerst dit jaar zullen de  vrouwenelftallen van Steeds Hooger en HDV een voorwedstrijd spelen op zondag 19 augustus aanvang is 11.30 uur.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top