TOGB haalt voor volgend seizoen Martin Lacruz binnen

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op TOGB haalt voor volgend seizoen Martin Lacruz binnen 407

TOGB heeft zich voor volgend seizoen weten te versterken met Martin Lacruz, een 24 jarige aanvallende middenvelder die ook op de vleugels uit de voeten kan. Hij kwam eerder uit voor Sparta, NAC Breda en Westlandia. Nu komt hij over van de zondagtak van XerxesDZB.

Lacruz, wonend in Overschie, over zijn overgang naar TOGB: ,,TOGB lijkt mij een heel mooie club waar ik me graag verder wil ontwikkelen als voetballer. Samen met de club lig ik op één lijn wat betreft de denkwijze over aankomend seizoen. Ik heb een goed gevoel gekregen bij TOGB en verheug me echt op het nieuwe seizoen.”

Hoofdtrainer Ronald Ermes heeft met het aantrekken van Martin Lacruz zijn groep voor volgend seizoen grotendeels rond, maar sluit niet uit dat er nog wat versterkingen bij komen.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top