Totostrijd: Kwartfinalisten in poule B bekend, Douw en Pershad nog niet zeker in A

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Totostrijd: Kwartfinalisten in poule B bekend, Douw en Pershad nog niet zeker in A 178

In poule A van Totostrijd zijn nog niet alle beslissingen gevallen. Stephan van der Steen kan nog roet in het eten gooien voor Richard Douw of Patrick Pershad. In Poule B zijn Haico Herbert, Rob Gieben, Ramon Hageraats en Manuel Vissers zeker van de volgende ronde.

Poule A

Het belangrijke duel tussen Richard Douw en Stephan van der Steen werd beslist in het voordeel van de laatstgenoemde. Douw had met een gelijkspel een plek in de kwarfinale kunnen afdwingen. De Loosduinen-trainer ging met 5-6 onderuit. Van der Steen heeft nog inhaalrondes waarin hij punten kan halen en kan Douw of Patrick Pershad nog uit de kwartfinale stoten. Hoewel zijn kansen gezien zijn doelsaldo klein zijn.

Patrick Pershad speelde de bonusronde en had zes correcte voorspellingen. Koploper Kenneth Soechit won voor de negende keer dit seizoen. Nu moest Othman van Deutekom er met 4-5 aan geloven. Marcel de Letter zag zijn kansen op de kwartfinale in rook op gaan na een nederlaag tegen Patrick Fieret (4-2).

Poule B

Tolga Turkeri speelde de bonusronde en pakte vier goede voorspellingen mee. Arie van der Padt had nog hoop op het bereiken van de volgende ronde, maar zag deze kans door Rob Gieben de grond in geboord worden. De trainer van DWO verloor met 5-4 van Gieben, die zich kan gaan opmaken voor de kwartfinale.

Ramon Hageraats stelde zijn positie veilig ten koste van Rob de Lange. De DHC-trainer moest een 4-3 nederlaag incasseren en werd gepasseerd door Manuel Vissers, die na een 4-5 zege op Haico Herbert de vierde plaats veroverde.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top