Uitnodiging voor ADO Den Haag-speelsters voor nationale selecties

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Uitnodiging voor ADO Den Haag-speelsters voor nationale selecties 296

Victoria Pelova (foto) van ADO Den Haag is door bondscoach Sarina Wiegman in de 24-koppige selectie van het Nederlands elftal gekozen voor een trainingskamp. Van 15 tot 24 januari gaat Pelova met de OranjeLeeuwinnen naar het Spaanse La Manga waar ook twee oefenwedstrijden worden gespeeld. Het is voor het eerst dat het 18-jarige talent is opgeroepen voor het grote Oranje.

Romy Speelman van ADO Den Haag is gekozen in het Nederlands Vrouwenteam onder 19, dat in Portugal in toernooivorm speelt tegen China (vrijdag 19 januari) en tegen Engeland (zondag 21 januari). De selectie bestaat uit 23 speelsters. Lineth Beerensteyn (Bayern München en ex-ADO Den Haag) en Renate Jansen (FC Twente en ook ex- ADO Den Haag) zijn wederom gekozen in de selectie van het Nederlands Vrouwenteam dat een trainingskamp belegt in het Spaanse La Manga. Zij maakten ook deel uit van het team dat afgelopen jaar Nederland de Europese titel bezorgde.

Concordia

Victoria  Pelova heeft de grondbeginselen van het voetbal bij Concordia geleerd waar zij op jonge leeftijd al tussen de jongens opviel. Na Concordia verhuisde zij naar ADO Den Haag waar zij een vaste waarde betekent voor het team van trainer Arend Regeer.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top