VELO bereidt zich voor op oefenduel op Gran Canaria tegen sc Feyenoord

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op VELO bereidt zich voor op oefenduel op Gran Canaria tegen sc Feyenoord 381

De selectie van VELO verblijft nog steeds op trainingskamp op Gran Canaria. De selectie van trainer Albert van der Dussen bereidde zich donderdag nog voor op het oefenduel, dat vrijdag op het programma staat tegen sc Feyenoord.

   |  Foto’s: Eva Huitema

Een geduchte tegenstander, die eerder deze week al met 1-0 baas bleef over Scheveningen, dat inmiddels weer in Nederland is teruggekeerd en donderdagavond al weer een training op Houtrust afwerkte.

Van der Dussen deed het rustig aan: ,,We hebben gisteren (woensdag – red.) flink getraind en nu niet te zwaar in verband met het duel tegen sc Feyenoord. We doen een toernooitje vier tegen vier met een individuele winnaar. Terwijl Patrick But al weer bezig w as met het fruit, werd er op het veld fanatiek gestreden.

Haaglanden Voetbal sprak ondertussen uitgebreid met Gerben Voois, die de organisatie intern voor het tweede jaar op rij bij VELO op zich nam. Hij is tevreden zoals alles tot nu toe verloopt. Daan van Rossum trainde nog steeds apart en het zou nog wel eens langer kunnen duren alvorens hij weer inzetbaar is. ,,Toch hoop ik die tweede seizoenshelft nog de nodige wedstrijden te kunnen spelen”, liet hij optimistisch weten.

Beide interviews komen terug in het volgende TV-programma van VELO op Gran Canaria, dat vrijdag wordt uitgezonden op 070 TV (kanaal 44, Ziggo) en ook op deze website te zien zal zijn.

© Haaglanden Voetbal

  

 

Zoeken

Back to Top