VELO legt officieel technische staf vast

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op VELO legt officieel technische staf vast 723

Na de laatste bestuursvergadering heeft VELO voor het komende seizoen de contracten getekend met de trainers en andere stafleden van de zaterdag- en zondagselectie. Voorzitter Richard Wolf drukte de hand met de diverse stafleden.

Bij de zondag tekenden hoofdtrainer Patrick van Dullemen (die de plaats overneemt van de naar Barendrecht vertrokken Albert van der Dussen), assistent-trainer Matthew Simons, keeperstrainer Raymond Mulder, verzorger Patrick van den Ende en fysiotherapeut/hersteltrainer Bob Kuijpers.

Bij de zaterdag waren hoofdtrainer Edwin Vurens en verzorger Kees de Jongh wegens vakantie afwezig. Wel aanwezig om te tekenen waren Arjan Bremer, trainer/coach VELO 2, en oud-speler Rick van der Loos, die na enkele jaren bij de jeugd te hebben getraind de overstap maakt naar de senioren en Edwin Vurens gaat assisteren.

Na het officiële gedeelte werd onder het genot van een drankje nog kort teruggeblikt naar het afgelopen seizoen, maar vooral vooruitgekeken naar wat het komende seizoen zal brengen. VELO zondag speelt met een bijna geheel nieuwe selectie wederom in de eerste klasse. VELO zaterdag gaat na de promotie debuteren in de tweede klasse.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top