VELO zoekt ambitieuze trainer JO14-1

Vacatures Geen reacties op VELO zoekt ambitieuze trainer JO14-1 82

VELO uit Wateringen streeft er naar om met zo veel als mogelijk spelers uit de eigen jeugd, zonder betalingen, op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen, met een herkenbare aanvallende speelstijl.

VELO is een actieve vereniging waar jongens en meisjes zich in een open, warme omgeving kunnen ontwikkelen.

Wij zoeken voor het komende seizoen een ambitieuze trainer voor onze JO14-1 die in het bezit is van minimaal het TC3-diploma KNVB. Deze JO14-selectie bestaat grotendeels uit de huidige succesvolle JO13-selectie. Naast het bezitten van uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden is het belangrijk dat je met jongens van deze leeftijd om kan gaan: je kan uitstekend inschatten wanneer je boven en wanneer je in de groep moet staan en daarbij richt je je op het motiveren en stimuleren van zowel het individu als de gehele groep.

Er wordt drie keer in de week getraind (maandag-, woensdag- en donderdagavond). De competitiewedstrijden worden op zaterdag gespeeld

Je hoofddoelstelling is het in samenwerking met het hoofd jeugdopleiding, JO13-1 en de JO15-1 trainers succesvol ontwikkelen van onze JO14 talenten richting de senioren van VELO.

Herken je jezelf in deze persoon en heeft deze advertentie je geprikkeld om te reageren, doe dit dan via een brief waarin je je ambities motiveert per email naar Rob van Dommelen, Jeugdbestuurslid Technische Zaken
r.vandommelen@velovoetbal.nl

Zoeken

Back to Top