ADO Den Haag op trainingskamp in Zeeland (2)

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op ADO Den Haag op trainingskamp in Zeeland (2) 168

ADO Den Haag begon vanmorgen aan haar tweede dag op het trainingskamp in Zeeland ter voorbereiding op de nieuwe competitie. Vandaag staat er een training op het programma in de ochtenduren en vanavond wordt er gespeeld bij en tegen WHS in Sint Annaland.

Tekst & foto’s: Ton Beije

Voorafgaand aan de training sprak – op het veld – trainer Fons Groenendijk zijn selectie toe. De trainer liet duidelijk weten niet tevreden te zijn over de verrichtingen van zijn selectie de avond ervoor. Op de eerste trainingsdag werd namelijk met 2-1 verloren van vv Goes, dat afgelopen seizoen promoveerde naar de Derde Divisie zondag.

Daarna nam John Nieuwenburg de warming-up, deels met en deels met de bal, voor zijn rekening. Een nieuw gezicht op de training was dat van Gino van Kessel. De 25-jarige aanvaller zal tot en met zaterdag onderdeel van de groep zijn. Hij staat nu onder contract bij Slavia Praag en kwam eerder uit voor AZ, Ajax, Almere City, AS Trencin, AC Arles, Lechia Gdansk en Oxford United.

Ook Bjorn Johnsen, Sheraldo Becker en Danny Bakker waren actief op het trainingsveld. Evenals doelman Robert Zwinkels (keeperstrainer Mulder: ,,Het gaat prima, we lopen zelfs nog iets voor op het schema”), met wie wij donderdag een video-interview zullen brengen op deze website.

Wedstrijd

Na de training ging de selectie – op de fiets – naar het zeer nabij gelegen hotel ‘De Zeeuwse Stromen’. In de middag na de lunch rusten en na een sportmaaltijd wacht om 19.30 uur de tweede oefenwedstrijd, in Sint Annaland tegen zaterdag derdeklasser WHS. Vanavond laat een verslag en woensdag op deze website video-interviews.

© Haaglanden Voetbal  

 

Zoeken

Back to Top