VIDEO: Beelden finaledag Haaglanden Voetbal-toernooi meisjes O11-O19

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op VIDEO: Beelden finaledag Haaglanden Voetbal-toernooi meisjes O11-O19 240

Zaterdag vond op het complex van VELO de jaarlijkse finaledag plaats van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Ook de diverse meisjesteams kwamen in actie hun finales. Hieronder videobeelden van de finales Meisjes Onder O11, O13, O15, O17 en Onder 19.

Editing: Fred Wolters

Graaf Willem II-VAC MO11 –RKDEO MO11

De meisjesfinale onder 11 tussen RKDEO en Graaf Willem II-VAC bleef boeiend tot het eind. Na de reguliere speeltijd gaf het scorebord een 2-2 eindstand aan. Kate van der Made nam beide treffers van RKDEO voor haar rekening. Voor de meisjes van Graaf Willem II-VAC waren Roos Stapel en Bowien van Veen trefzeker. De strafschoppen moesten bepalen welke team met de eerste prijs naar huis zou gaan. RKDEO bleek de betere ploeg vanaf elf meter en mocht de trofee voor de winnaars in ontvangst nemen. Graaf Willem II-VAC moest genoegen nemen met de tweede plaats, maar mag trots terugkijken op een goed toernooi.

DSO MO13 – DSVP MO13

DSVP MO13 was in de halve finale met 7-1 Forum Sport de baas. Ook in de rondes daarvoor werden grote uitslagen geboekt tegen Graaf Willem II-VAC (6-1) en Quick (10-0). De formatie van hoofdtrainer Erhard Soeterbeek bleek ook in de finale veel te sterk voor tegenstander DSO.

De club uit Zoetermeer club boekte ook in de voorrondes fraaie uitslagen. Alleen RKAVV MO13 maakte het DSO knap lastig in de kwartfinale (3-4). Nu moesten de jonge meisjes van DSO een 7-1 nederlaag incasseren en kwamen daarmee in bezit van de tweede prijs. DSVP mocht de eerste prijs uit handen van Peter Haneveld en Kees Wenneker (Haaglanden Voetbal) in ontvangst nemen.

DSVP MO15 – Die Haghe MO15

DSVP was net niet in staat om ook een tweede hoofdprijs in ontvangst te nemen. De finale tegen Die Haghe MO13 leverde na tweemaal dertig minuten spelen een 1-1 eindstand op. Die Haghe, dat in de halve finale zich eenvoudig van KMD (4-0) had ontdaan, bleek in de zenuwslopende strafschoppenserie de sterkste.

De trainers Peter Neeskens en Miranda Berkhout mochten met DSVP MO15 als eerste naar het podium om de tweede prijs in ontvangst te nemen. Daarna volgde een blij Die Haghe, dat onder aanvoering van trainer Martijn de Zwart de hoofdprijs kreeg uitgereikt.

Concordia MO17 – Die Haghe MO17

Die Haghe MO17 was vol overtuiging de finale binnengestapt na een 0-10 overwinning op Westlandia. In de finale tegen Concordia moesten de Haagse meisjes flink aan de bak en kwamen net te kort. DSV Concordia MO17, dat niet samenspeelt in de competitie, maar voor dit toernooi was samengesteld bleek met 4-3 net de betere ploeg. Voor Die Haghe nam Britney Kleij twee doelpunten voor haar rekening. Lisa Li schoot de derde Haagse treffer in de touwen.

Forum Sport MO19 – VELO MO19

Forum Sport en VELO waren elkaar in de poulefase van het Haaglanden Voetbal Toernooi al tegen gekomen. De Wateringse meisjes waren op 9 mei met 6-3 de betere ploeg. In de finale was het een heel ander verhaal. De Voorburgse club domineerde de wedstrijd en liep over VELO heen. Na negentig minuten voetballen gaf het scorebord een duidelijke 8-0 overwinning aan.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top