VIDEO: Beelden finaledag Haaglanden Voetbal-toernooi jongens O9-O17

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op VIDEO: Beelden finaledag Haaglanden Voetbal-toernooi jongens O9-O17 270

Zaterdag vond op het complex van VELO de jaarlijkse finaledag plaats van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Ook de diverse jongensteams kwamen in actie hun finales. Hieronder videobeelden van de finales Jongens Onder 9, O11, O12, O13, O14, O15 en Onder 17.

Editing: Fred Wolters

HVV Hercules JO9 – Quick JO9

De finale tussen de JO9-teams van HVV Hercules en Quick was een ongelijke strijd. De toeschouwers kregen in veertig minuten maar liefst achttien doelpunten voorgeschoteld. Quik nam van dat aantal veruit het grootste gedeelte voor haar rekening. De jongens van een trotse hoofdtrainer Govert Lonzième wonnen met 4-14.

Aan de zijde van Quick scoorden alle spelers. Dailey Moes en Luca Nas waren met drie treffers het meest productief. Bilal Sanhaji (2x), Dani van Sorge (2x), Sem van Hese, Quinten van Rijn, Willem Bosch en Taeke Toornstra namen de overige doelpunten voor hun rekening.

Verburch JO10 – HBS JO10

Verburch kende een uitstekend debuut op de finaledag van het Haaglanden Voetbal Toernooi. De JO10 van de club uit Poeldijk pakte na een boeiende finale meteen maar de hoofdprijs mee. Na de reguliere speeltijd stond een 2-2 eindstand op het bord. Sten Kolfoort en Jayden Melcherts namen de Haagse treffers voor hun rekening. In de penaltyreeks nam Verburch JO10 de strafschoppen het beste en ging er met de hoofdprijs vandoor.

DHC JO11 – HBS JO11

Ook bij de JO11 greep HBS naast de hoofdprijs. Net als bij de JO10 eindigde het duel met als tegenstander DHC JO11 in een 2-2 eindstand. Voor HBS was Max Wijsman twee keer scherp in de afwerking. Ook nu moesten strafschoppen de beslissing brengen en weer trok HBS aan het kortste eind.

Westlandia JO12 – FC ’s-Gravenzande JO12

In de JO12-finale stonden dezelfde teams tegenover elkaar als in de mannen eindstrijd. Ook in dit duel stapte Westlandia als winnaar van het veld. In de eerste helft scoorde Mitch van Beek uit een strafschop. De 1-0 was ook de ruststand.

Na de pauze was het opnieuw Mitch van Beek die scoorde na voorbereidend werk van Lars Engel. FC ’s-Gravenzande kreeg een goede kans om de aansluitingstreffer te produceren, maar miste een strafschop. Westlandia maakte het karwei daarna af. Milan Duyvestijn schoot de Naaldwijkers van afstand naar een 3-0 eindzege. Van Beek speelde zijn laatste wedstrijd voor Westlandia, omdat hij volgend seizoen voor ADO Den Haag uitkomt.

HVV Hercules JO13 – RKDEO JO13

RKDEO JO13 heerste in het duel tegen HVV Hercules. Uit een voorzet van Nitesh Changoer schoot Jasey Wehrmann de 0-1 binnen. Bij rust was de stand al opgelopen naar 3-0. Na de 2-0 van Yassir el Hadioui schoot Jasey Wehrmann de derde Nootdorpse treffer binnen.

In de tweede helft kreeg Hercules twee goede kansen, maar kon niet scoren. RKDEO deed dit wel. Yassir el Hadioui produceerde zijn tweede doelpunt en ook Nitesh Changoer kon het net vinden, waardoor de eindstand 5-0 werd.

Westlandia JO15 – Quick JO15

Westlandia en Quick kwamen in de finale om de JO15-bokaal niet tot scoren. Aan de zijde van Quick konden wel drie rode kaarten genoteerd worden. De Haantjes hielden het doel schoon, waardoor strafschoppen noodzakelijk werden.

Ook de strafschoppenserie verliep niet vlekkeloos. Tot twee keer toe dacht Quick de winnaar te zijn, maar de vlag van de assistent-scheidsrechter ging net zo vaak omhoog vanwege fouten van de keeper. Het deerde de sluitpost niet, want stopte vervolgens ook een derde strafschop en bezorgde daarmee Quick alsnog de overwinning.

VELO JO17 – DSO JO17

Thuisploeg VELO JO17 was duidelijk te sterk voor de leeftijdsgenoten van DSO. De toeschouwers waren getuige van acht doelpunten. VELO nam er zes voor haar rekening. Door de 6-2 zege mocht VELO JO17 zich melden bij het podium om de grootste trofee in ontvangst te nemen.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top