VIDEO: HV Finales Onder 21 en Vrouwen: Wedstrijdbeelden en interviews

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op VIDEO: HV Finales Onder 21 en Vrouwen: Wedstrijdbeelden en interviews 291

Er werden heel wat finales afgewerkt afgelopen zaterdag op het VELO-complex tijdens de finaledag van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Nu aandacht voor de finales bij de teams Onder 21 en bij de vrouwen.

VELO O21 – Forum Sport O21

Bij de Onder 21 stond wederom Forum Sport in de finale. De ploeg staat onder leiding van hoofdtrainer Bas Steffens en kende in de ploeg aardig wat spelers, die het afgelopen seizoen al minuten in de hoofdmacht van de Voorburgers hadden gekregen.

Tegenstander VELO probeerde het wel, maar moest uiteindelijk toch buigen voor Forum Sport. Na afloop werden de prijzen uitgereikt door Marcel Commers, directeur van Beltona Sportswear. Een compleet wedstrijdtenue voor de winnende ploeg en een set van vijf wedstrijdballen voor verliezer VELO. Kijk onder voor wedstrijdbeelden, de prijsuitreiking en een gesprekje met de winnende coach Bas Steffens.

RKAVV – Lyra

Bij de vrouwen stonden twee bekenden tegenover elkaar. Teams die ook in de afgelopen competitie tegenover elkaar stonden. Lyra pakte de titel en won tweemaal van RKAVV. Nu was het echter de beurt aan de ploeg uit Leidschendam om als winnaar het duel af te sluiten. Een mooie revanche, waar Lyra niet echt op gerekend had.

Beide teams ontvingen bij de prijsuitreiking een fraaie beker en elke speler en teambegeleider een gouden (nummer één) of zilveren (nummer twee) medaille. Bovendien mag het winnende team van RKAVV bij Restaurant Indrapura in Rijswijk gaan genieten van een geheel verzorgde rijsttafel. (plus drank).
Kijk onder voor wedstrijdbeelden, de prijsuitreiking en een gesprek met de winnende coach Bert van der Kaa van RKAVV.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top