VIDEO: VELO op trainingskamp op Gran Canaria (deel 2)

Geen categorie, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op VIDEO: VELO op trainingskamp op Gran Canaria (deel 2) 216

Zondag eersteklasser VELO heeft haar tenten weer opgeslagen op Gran Canaria. Op het Spaanse eiland belegt de formatie van trainer Albert van der Dussen wederom haar trainingskamp. Haaglanden Voetbal reist met de ploeg mee en doet via deze website én reportages op 070 TV (kanaal 44, ZIGGO) verslag.

VELO benut het trainingskamp voor een aantal trainingen en een tweetal wedstrijden. Donderdag werd getraind in Tablero. De ploeg van Van der Dussen had daar alleen de beschikking over het stadion met een prima kunstgrasmat. Terwijl de spelers bezig waren met hun training (een toernooi ook vier tegen vier) en de geblesseerden apart onder handen werden genomen, sprak Haaglanden Voetbal met Gerben Voois, voor het tweede jaar op rij verantwoordelijk voor de organisatie binnen VELO van dit trainingskamp. Ook spraken wij met één van de geblesseerden, Daan van Rossum. Hij hoopt dit seizoen nog voldoende wedstrijden in actie te kunnen komen.

Wedstrijd

Op vrijdag stond het tweede duel op het programma. VELO moest gehavend aantreden tegen een sterk sc Feyenoord. Al snel stond de 2-0 stand op het denkbeeldige scorebord, waarvan eenmaal uit een strafschop. Nog voor rust werd het 3-0 en na de doelwisseling liepen de Rotterdammers verder uit naar 5-0. Een uitgebreid verslag elders op deze website. Na het duel sprak Haaglanden Voetbal nog even met verdediger Dennis Blom, die het moest opnemen in dat duel tegen de snelle Junior Obiku.

© Haaglanden Voetbal

(Camera / editing: Pim Markering)

Mede mogelijk gemaakt door:

  

 

Zoeken

Back to Top