VOETBAL VANDAAG

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op VOETBAL VANDAAG 196

Prachtig (voetbal)weer, met vanavond ook twee interessante duels in het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup. Wedstrijden nog uit de achtste finales. De moeite waard om een bezoek te brengen.

In de Bosjes van Pex komen tegen elkaar in actie de twee zondag Derde Divisionisten uit onze regio, HBS en Westlandia. Westlandia was vorig jaar winnend finalist (en dus nog bekerhouder), terwijl HBS twee jaar geleden in de finale stond (op het Quick-terrein voor zo’n 3.000 toeschouwers) tegen Scheveningen. Het duel vangt aan om 20.00 uur en de toegang is vrij!

Ook om 20.00 uur beginnen op sportpark ‘De Groene Wijdte’ Oliveo en Te Werve aan hun duel in de achtste finales.

Loting

Na afloop van de wedstrijd HBS-Westlandia vindt in de kantine van HBS de loting plaats voor de kwartfinale. Voor die kwartfinale hebben zich al geplaatst: DSO, DHC (zo), BMT, Scheveningen, FC ‘s-Gravenzande en Die Haghe. En daar komen dus dan nog bij de winnaars van de duels HBS-Westlandia (zo) en Oliveo-Te Werve.

Verslagen

Vanavond op deze website natuurlijk weer verslagen en foto’s van beide duels en het resultaat van de loting, die rechtstreeks op de website wordt geplaatst. De grote finaledag van alle leeftijdsgroepen jongens/meisjes, mannen en vrouwen is op zaterdag 16 juni aanstaande op het complex van VELO in Wateringen.

Westland Cup

Dan is er vanavond ook nog een duel om de Flynth Westland Cup. Op het veld van organisator vv Naaldwijk komen om 19.00 uur in actie FC ‘s-Gravenzande en Lyra.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top