Voetbalclinic voor meisjes en topwedstrijd vrouwenvoetbal in Noordwijk

Jeugdvoetbalnieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Voetbalclinic voor meisjes en topwedstrijd vrouwenvoetbal in Noordwijk 238

Op woensdag 16 augustus (aanvang 18.00 uur) spelen de vrouwenteams van Ajax en ADO Den Haag een oefenwedstrijd tegen elkaar op het sportcomplex aan de Duinwetering in Noordwijk, het complex van zaterdagclub vv Noordwijk.

Voorafgaand aan de wedstrijd is er ’s middags een voetbalclinic voor meisjes tot en met 16 jaar. Direct na het EK is er de kans om in Noordwijk kennis te maken met de top van het Nederlandse vrouwenvoetbal. De clinic vangt aan om 15.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

Deze clinic wordt verzorgd door Play2Improve in samenwerking met de vv Noordwijk. Deelname staat open voor alle meisjes, zij hoeven geen lid van een vereniging te zijn en er zijn geen kosten aan verbonden. Wel moet er van te voren een aanmelding gestuurd worden naar: evenementen@vvnoordwijk.nl . Bij aanmeldingen de volgende gegevens vermelden: Naam / adres / geboortedatum / lid van een vereniging / zo ja, welke vereniging?

Deelnemers aan de clinic mogen ook gratis de wedstrijd bezoeken. Tussen de clinic en de wedstrijd zorgt vv Noordwijk voor iets te eten en te drinken. De wedstrijd op 16 augustus is ook gratis te bezoeken voor leden van vv Noordwijk en jeugd tot 16 jaar. Ook deelnemers aan de clinic en hun begeleiders hebben gratis toegang. Overige bezoekers betalen drie euro.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top