Vrijwilligers van SVC’08 geven visitekaartje af tijdens Haaglanden Voetbal Finaledag

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Vrijwilligers van SVC’08 geven visitekaartje af tijdens Haaglanden Voetbal Finaledag 851

Het was een geweldige finaledag afgelopen zaterdag op het Oostersportpark. Deelnemers waren tevreden en spraken hun lof uit over de organisatie. Als Haaglanden Voetbal fijn om te horen, maar diezelfde complimenten waren ook gericht aan de vereniging SVC’08 en haar vrijwilligers.

Enkele voorbereidende gesprekken waren er, maar SVC’08 begreep als club al snel heel goed wat teamgeest is, wat gastvrijheid betekent. En dat begon al bij aankomst aan de Van Brienenlaan. Ook het parkeren was prima geregeld. SVC’08 had Martin Pronk aangesteld als coördinator, de grote ‘regelneef’ namens de club.

Haaglanden Voetbal wil nogmaals niet alleen haar eigen medewerkers, maar vooral ook al die vrijwilligers van SVC’08 (zo’n tachtig in getal) veel dank zeggen voor al hun inspanningen. Zonder jullie fantastische hulp had het nooit zo’n succes kunnen worden. SVC’08 heeft laten zien waartoe een echte club in staat is!

Leo van Teylingen van SVC’08-TV maakte een fraaie reportage voor de website van de club over (een deel) van die vrijwilligers. Hieronder nemen wij de bijdrage van Leo van Teylingen graag over als blijk van waardering voor die vrijwilligers!

Ton Beije & Roland van der Linden
Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top