Vrouwen: SEP dik langs DUNO, Lyra verslaat RKAVV

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Vrouwen: SEP dik langs DUNO, Lyra verslaat RKAVV 140

De vrouwen van Jong ADO Den Haag gingen onderuit bij Jong PEC Zwolle. RKDEO weerde zich goed tegen Victoria Boys, maar stapte zonder punten van het veld. In de 2B is Lyra dicht bij de titel na een zege op RKAVV. SEP liet DUNO kansloos in 2F.

Topklasse

Jong ADO Den Haag moest zich gewonnen geven tegen Jong PEC Zwolle. In de hoofdstad van Overijssel liepen de Haagse vrouwen tegen een 1-0 nederlaag aan door een treffer in de 70e minuut.

1e klasse C

Een gemotiveerd RKDEO kwam prima uit de startblokken tegen Victoria Boys. In de openingsfase viel de 1-0. Eline Letsch zette de Nootdorpse vrouwen op voorsprong. De Apeldoornse vrouwen lieten zich niet overrompelen en bouwden gedurende het duel een 1-3 voorsprong op. RKDEO kwam nog wel terug tot 2-3, maar kon niet meer voor een verrassing zorgen.

2e klasse B

Lyra zette weer een enorme stap richting het kampioenschap. In De Lier werd RKAVV met 4-2 verslagen. De thuisploeg heeft nu nog twee overwinningen nodig. Volgende week staat het lastige uitduel bij Sportclub Monster op het programma.

Sportclub Monster verspeelde haar tweede plaats door een 2-2 gelijkspel tegen concurrent Jodan Boys. SSS passeerde de Westlandse vrouwen op de ranglijst dankzij een 2-1 zege op Berkel 2. DSVP moest haar meerdere erkennen in de reserves van DSS. Na negentig minuten voetballen stond een 3-1 eindstand op het bord.

2e klasse F

Het verschil tussen streekgenoten DUNO en SEP was veel te groot. De Haagse vrouwen hebben in deze competitie nog geen zege kunnen boeken en hebben alleen Viola onder zich. De Delftse vrouwen doen het uitstekend en hebben maar twee punten achterstand op koploper sc ’t Zand 2. SEP stond bij rust al met 0-5 voor tegen DUNO. Nina de Letter (2x), Fien de Leeuw (2x) en Maureen Danique Klom waren scherp in de afwerking. Na rust hield DUNO de schade bepekt. Alleen Saskia Veldhoven en Jerina Boer waren trefzeker voor het team van trainer Joop Hoornweg.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: ADO Den Haag – Christian Brafine)

   

   

Zoeken

Back to Top