Vrouwen: Tweede zege voor Jong ADO Den Haag, Lyra nog ongeslagen

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Vrouwen: Tweede zege voor Jong ADO Den Haag, Lyra nog ongeslagen 266

De vrouwen van Jong ADO Den Haag boekten in het uitduel bij Jong Alkmaar hun tweede overwinning van het seizoen. In 2B is Lyra nog steeds goed op dreef. Nu werd DSS 2 verslagen. DSVP boekte een monsterzege op Quick Boys.

Topklasse

Jong ADO Den Haag zette meteen druk op Jong Alkmaar in de openingsfase. Jaimy Ravensbergen kreeg ook meteen een goede kans, maar de doelvrouw van Jong Alkmaar liet zich niet verrassen. Beide teams kregen kansen in de eerste helft, maar de doelpunten bleven uit. Na de doelwisseling bleef het spel op en neer gaan. Na een uur spelen scoorde Jaimy Ravensbergen voor de Haagse vrouwen (0-1). Het lukte Jong Alkmaar niet meer om de score gelijk te trekken, waardoor de Haagse vrouwen naar de zevende plaats klommen.

2e klasse B

Lyra verdedigde haar koppositie met verve. In Haarlem werden de reserves van DSS met 1-3 verslagen. Lyra heeft nu zes punten voorsprong op SSS dat met 0-3 van ARC won. Lyra heeft wel een duel meer gespeeld. Sportclub Monster en RKAVV hielden elkaar in evenwicht. Het duel tussen beide regioploegen eindigde in 1-1.

DSVP leverde een opvallende prestatie door hekkensluiter Quick Boys met een monsternederlaag naar huis te sturen. De vrouwen uit Pijnacker schoten maar liefst een dozijn treffers achter de keeperster van de Katwijkers (12-0).

2e klasse F

DUNO moest in het Brabantse Alphen een teleurstellende nederlaag incasseren. De thuisploeg, die op de laatste plaats bivakkeert, was met 3-1 de betere ploeg. DUNO wacht nog steeds op de eerste zege van het seizoen.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: Christian Barfine – ADO Vrouwen)

Zoeken

Back to Top