Warming-up up zaterdag 3A: DSVP ontmoet DWO, BSC’68 reist naar Leiden

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up up zaterdag 3A: DSVP ontmoet DWO, BSC’68 reist naar Leiden 133

In Pijnacker gaan zaterdag DSVP en DWO de strijd met elkaar aan. Beide ploegen hebben een zege nodig om omhoog te kunnen blijven kijken. BSC’68 moet haar positie in de top verdedigen bij Leiden.

Laagvlieger Blauw Zwart zal in het uitduel bij LSVV’70 in Leiden de punten moeten pakken. Bij een nederlaag staat de Wassenaarse formatie van trainer Jos van der Helm (foto) een zware competitie te wachten. De Leidse studenten kunnen de punten ook goed gebruiken en zullen zich niet zomaar gewonnen geven. BSC’68 heeft al twee zeges en een gelijkspel in de tas zitten. In de vierde speelronde is vv Leiden de tegenstander.

Goedmaken

Op sportpark de Groene Wijdte staat een spannend duel op het programma. Zowel DSVP als DWO wil graag een hogere positie op de ranglijst. Een overwinning is dan ook nodig voor de teams van respectievelijk John de Letter en Arie van der Padt om uit de onderste helft van de ranglijst weg te komen. DSVP heeft iets goed te maken na de nederlaag bij BSC’68, terwijl DWO vertrouwen tankte in het thuisduel tegen WDS dat met 5-1 gewonnen werd.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top