Warming-up up zaterdag 3B: sc Monster en Naaldwijk in mooie Westlandse derby

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up up zaterdag 3B: sc Monster en Naaldwijk in mooie Westlandse derby 327

In 3B staat weer een aantal aantrekkelijke duels op het programma. Het meest in het oog springt de Westlandse derby tussen sc Monster en Naaldwijk op sportpark Polanen. VELO krijgt een zware kluif aan het Haagse Quick Steps.

Koploper VELO ontvangt Quick Steps. De bezoekende formatie van trainer Dick Hooning heeft maar een punt minder dan de Wateringers en zal haar huid duur verkopen. Lyra mag op sportpark Madestein GDA gaan bestrijden. De Loosduiners wachten nog op de eerste competitiezege.

Affiche

Een mooi affiche is het duel tussen sc Monster en Naaldwijk. Beide teams draaien in de nog jonge competitie bovenin mee. De Westlandse clubs is er dan ook alles aan gelegen om de winst te pakken. Hekkensluiter Maasdijk krijgt ‘buurman’ MVV’27 op bezoek. Maasdijk, de formatie van Patrick Fieret, heeft de punten hard nodig. Dit geldt ook voor MSV’71 dat tegen mededebutant Duindorp sv speelt.

Opgave

Schipluiden – komende maandag ‘team van de week bij ons TV-programma Haaglanden Voetbal aan tafel – wacht na twee gelijke spelen en een nederlaag ook nog op de eerste zege. Dit moet ten koste gaan van het sterke KMD. Een lastige opgave dus voor de formatie van trainer Marcel van Duijn (foto). Verburch ontmoet Ariston’80 in Poeldijk.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top