Warming-up up zaterdag 4B: DUNO wil zioch ook bewijzen tegen HVV Hercules

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up up zaterdag 4B: DUNO wil zioch ook bewijzen tegen HVV Hercules 281

DUNO kende een stroeve start van de competitie en staat nu – na eerder sv Loosduinen te hebben geklopt – voor de pittige opgave om koploper HVV Hercules te bestrijden. Celeritas mag proberen haar eerste punten te veroveren ten koste van HDV.

Voor RAS staat het uitduel bij GSC ESDO op het programma. De bewoners van de Alberdastraat gaan proberen hun derde zege op rij te boeken. HVV Hercules heeft dat resultaat al binnen. DUNO is de volgende tegenstander. De formatie van trainer Benjamin van der Zwan (foto) kwam slecht uit de startblokken, maar herstelde zich uit tegen sv Loosduinen. Het hoopt die lijn door te trekken tegen HVV Hercules. Ook sv Houtwijk is nog zonder puntverlies. De koploper is dit weekend vrij.

Dadendrang

Celeritas is naarstig op zoek naar de eerste punten. HDV moet het slachtoffer worden van de dadendrang van de formatie van trainer Dennis Brinkert. sv Madestein moet proberen de punten in eigen huis te houden tegen VCS. Dit zou haalbaar moeten zijn gezien de start van de ploeg van Dennis Young. De middenmoters PGS/VOGEL en sv Erasmus treffen elkaar op Ockenburgh. sv Loosduinen kent een teleurstellend begin van de competitie. Tegen het zwakke Wanica Star moet de weg omhoog ingezet worden.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top