Warming-up zaterdag 1A: Theo Verbeek (Westlandia): ,,Het is een cliché, maar wij moeten het zelf doen”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zaterdag 1A: Theo Verbeek (Westlandia): ,,Het is een cliché, maar wij moeten het zelf doen” 106

Westlandia haalde vorig week een punt op bij Te Werve. Daardoor bleef Te Werve op afstand, maar de ploeg van trainer Theo Verbeek (foto) mag zich nog niet veilig noemen. Er moeten nog de nodige punten gepakt worden. Zaterdag komt he sterke Forum Sport naar De Hoge Bomen.

Theo Verbeek over het gelijke spel bij Te Werve (2-2): ,,Over het resultaat zijn we niet ontevreden. We houden het gat met de onderste ploegen, maar we schieten er natuurlijk ook weer niet heel veel mee op. Het meeste baal ik nog van het feit dat we na rust viermaal tegen lat en paal schieten. Aan de ander kant kreeg Te Werve ook wel een aantal mogelijkheden. Dan is een 2–2 eindstand uiteindelijk wel terecht denk ik.”

Heenwedstrijd

Zaterdag dus Forum Sport te gast in Naaldwijk. Verbeek over de heenwedstrijd destijds: ,,Forum Sport speelde voor rust zeer goed en stond ook terecht met 1-0 voor. Na rust waren wij de bovenliggende partij en maakten pas vlak voor tijd de gelijkmaker. In blessuretijd maakte Forum Sport het winnende doelpunt alhoewel wij daarna ook nog de gelijkmaker konden maken.”

Stug

Dan over het duel van dit weekend: ,,Ik vind Forum Sport een heel stugge ploeg, goed georganiseerd en geeft gemiddeld genomen weinig weg. Ik ben benieuwd wat hun strijdwijze is, want dat verandert ook nog wel eens per tegenstander. Wij gaan gewoon van onszelf uit en als we dat goed doen, is een overwinning zeker mogelijk.”

Cliché

Ook Theo Verbeek weet dat clubs als FC Breukelen en Te Werve nog angstig dichtbij kunnen komen. Verbeek: ,,Het is misschien een cliché, maar wij moeten het zelf doen. Wij moeten de komende wedstrijden nog een paar goede resultaten neerzetten. Ik heb daar wel vertrouwen in dat dit gaat gebeuren, maar het gaat natuurlijk niet vanzelf.”

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top