Warming-up zaterdag 1B: FC ’s-Gravenzande: hoe dan ook winnen!

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zaterdag 1B: FC ’s-Gravenzande: hoe dan ook winnen! 290

FC ’s-Gravenzande staat in zaterdag 1B nog steeds aan kop. Alleen de achtervolger is anders geworden. sv Nootdorp is vervangen door SC Feyenoord. Het gat is gelijk gebleven: drie punten, met nog vier wedstrijden te gaan.

,,We moeten naar ons zelf kijken. We weten dat de achtervolgers er zijn. En we moeten zorgen hen voor te blijven. Het thuisduel tegen Brielle moet een eerste stap zijn. Het is een goede ploeg die wij zeker niet onderschatten. Maar wij staan bovenaan. Zij moeten winnen als ze nog iets willen bereiken. Maar we zijn niet bang voor ze. Wij moeten winnen, hoe dan ook’’, aldus trainer Frans Danen (foto).

Zelf

Twee weken geleden werd thuis met 4-1 gewonnen van Neptunus Schiebroek. Na een 0-1 achterstand. ,,Het lag aan ons spel. Na de achterstand hebben we verder geen problemen meer gekend. Het was een verdiende zege. Kijk, je moet het toch zelf doen. Na Brielle krijgen we sv Nootdorp uit, Forum Sport thuis en Deltasport uit. Forum Sport lijkt de moeilijkste, zeker als die nog voor een periodetitel gaan. Van de andere kant: alle wedstrijden zijn lastig in deze klasse. Er is geen enkel makkie bij. Dat blijkt ook wel uit de spanning bovenin en onderin.’’

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top