Warming-up zaterdag 2C: Alleen winst telt voor sv Honselersdijk

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zaterdag 2C: Alleen winst telt voor sv Honselersdijk 271

Boven sportpark De Strijphorst pakken zich donkere wolken samen. De ploeg van trainer Piet Boon (foto) moet snel de nodige punten vergaren om uit de problemen te komen. HVC’10 – uit tegen DSO – speelt nergens meer om.

sv Honselersdijk – RCL

sv Honselersdijk pakte uit de laatste vijf wedstrijden maar één punt en moet alles op alles zetten om ook het volgend seizoen uit te mogen komen in de tweede klasse C. De voorsprong op nummer dertien, Soccer Boys, is drie punten. Aan de andere kant heeft de ploeg één punt achterstand op UVS (10) en vier punten op Lyra (9). Zaterdag komt RCL uit Leiden op bezoek bij de mannen van Piet Boon. Uit speelde sv Honselersdijk met 0-2 RCL helemaal van het veld. sv Honselersdijk mist vanwege een hamstringblessure Tom Lobert. Verdediger Rico Kok is nog steeds disciplinair geschorst.

DSO – HVC’10

HVC’10 verloor twee weken gelden de wedstrijd tegen DoCoS met 3-2, maar is wel de eerste regioploeg die officieel veilig is in deze klasse. Over vier wedstrijden is de Hoekse ploeg klaar, want nacompetitie zit er niet meer in. Zaterdag gaan de mannen van Trainer Pim van der Hoorn op bezoek bij DSO. Thuis verloor het met 0-1. Jack Binnendijk en Jurgen Warbout zijn geschorst.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top