Warming-up zaterdag 2C: Faizel Soekhai (DSO): ,,Tegen HVC’10 leuke wedstrijd om naar te kijken”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zaterdag 2C: Faizel Soekhai (DSO): ,,Tegen HVC’10 leuke wedstrijd om naar te kijken” 277

DSO moet volgens trainer Faizel Soekhai (foto) de laatste wedstrijden van het seizoen alles geven. Het doel is het behalen van de nacompetitie voor promotie. Hiervoor moeten de laatste vier wedstrijden worden gewonnen. Te beginnen zaterdag thuis tegen HVC’10, dat slechts een punt minder heeft vergaard.

Faizel Soekhai beantwoordt vragen over de twee weken geleden gespeelde wedstrijd tegen het hogergeplaatste Valken’68, het paasweekend en de wedstrijd van zaterdag tegen HVC’10.

Hoe kijk je terug op de wedstrijd tegen Valken’68, die met 3-2 werd gewonnen?

,,Het resultaat was voldoende voor de winst. Op zich kun je stellen dat de doelstelling is behaald, maar ik was zeker niet tevreden over de tweede helft. De eerste helft waren we veel beter. Met een 3-0 voorsprong in de rust en een man meer moet het mogelijk zijn om naar een hogere score uit te lopen. Helaas werkte dit anders in de koppies van de spelers. We gingen in een lager tempo spelen en gingen slordig om met balbezit. We kregen een penalty tegen en in de laatste minuut geven we nog een goal weg. Over deze twee tegendoelpunten was ik minder tevreden, maar ik ben wel blij dat de koers in de laatste fase van de competitie (wedstrijden winnen – red.) is doorgezet. We moet nu alles geven en 100% ervoor gaan.”

Hebben jullie op paaszaterdag nog iets gedaan?

,,Nee, we hebben de spelers een weekend vrijaf gegeven zodat alle kleine blessures konden herstellen. Zo houden we een fitte selectie.”

Wat verwacht je van de komende thuiswedstrijd tegen HVC’10?

,,Ik verwacht net zoals in de uitwedstrijd (0-1 winst), minimale verschillen. DSO en HVC’10 liggen qua voetbalspel niet veel uit elkaar. HVC’10 is een team dat strijd levert en ook meer oudere spelers in haar selectie heeft. Daarentegen zijn wij een stuk jonger en houden het iets langer vol in een hoger speltempo. De laatste wedstrijden worden nu zwaarder en de druk ligt hoger gezien de stand in de competitie. Daarom wordt het voor de toeschouwer een aantrekkelijke wedstrijd om naar te kijken. De winnaar van deze wedstrijd is dus slim omgegaan met deze factoren. Ik hoop dat wij dat zijn. Iedereen is fit.”

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top