Warming-up zaterdag 2C: Faizel Soekhai (DSO): ,,Vechten voor elke meter om resultaat te halen”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zaterdag 2C: Faizel Soekhai (DSO): ,,Vechten voor elke meter om resultaat te halen” 237

DSO moest vorig weekend de punten achterlaten in Hoek van Holland. HVC’10 was te sterk voor de ploeg van trainer Faizel Soekhai (foto) en dat betekent dat de Zoetermeerders naar onderen moeten kijken dit weekend eigenlijk punten moeten pakken bij Valken’68.

Verlies bij HVC’10 en daar hield Faizel Soekhai een naar gevoel aan over. ,,Ja, want we speelden de eerste helft helemaal niet slecht. We hadden juist voorsprong kunnen nemen met de kopbal van Bradley Semil. Dan valt in de 37ste minuut het doelpunt uit het niets. Daardoor komen er omzettingen, want weer risico’s met zich mee brengt. Helaas was HVC’10 de betere in de tweede helft en konden we gewoonweg niet dichterbij komen.”

Zware pot

Zaterdag wacht DSO weer een uitwedstrijd. Ditmaal bij Valken’68 en dat is zeker geen gemakkelijke opgave. Soekhai: ,,Ja, zware pot, maar niets is onmogelijk. Afwachten op welke ondergrond we spelen is belangrijk. Valken heeft natuurgras op het hoofdveld. Als het blijft vriezen, dan moeten ze uitwijken naar kunstgras begreep ik. Het is een degelijk en disciplinair spelend team. Echter van de laatste vijf wedstrijden winnen ze er twee en is er een gelijkspel tegen Honselersdijk en Voorschoten’97. Tegen deze twee ploegen hebben wij juist het beste spel laten zien.”

Strijdbaar

,,Valken’68 is een goede ploeg. En ik denk dat DSO in staat is om Valken uit balans te brengen. Maar dan moeten we niet 45 minuten goed spelen. Ik verwacht een strijdbaar DSO, dat vecht voor elke meter om als resultaat punten te halen.”

,,Ik hoop dat mijn praatje van de week geholpen heeft om iedereen te doen beseffen dat we niet op de twaalfde positie horen. Laten we er vanuit gaan dat het kwartje is gevallen”, laat Soekhai nog eens duidelijk weten. Hij moet het doen zonder Jeroen Heijdt, hij is nog geblesseerd. Verder is Jay Weber een weekend afwezig en Warhel Spindari is nog geblesseerd.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top