Warming-up zaterdag 2C: Faizel Soekhai (DSO): ,,Bij winst doen we ook mee in de derde periode”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zaterdag 2C: Faizel Soekhai (DSO): ,,Bij winst doen we ook mee in de derde periode” 153

DSO deed vorige week wat het moest doen. De drie punten weghalen in Leiden bij Lugdunum. De ploeg van Faizel Soekhai (foto) – deze week vader geworden van een derde dochter – pakte knap een 2-3 overwinning. Dat wil het zaterdag nog eens overdoen thuis tegen TAVV.

Logisch dat Faizel Soekhai wel herinnerd wil worden aan het duel bij Lugdunum. ,,Ik ben heel tevreden. We moesten de punten pakken en dat deden we uiteindelijk. We hebben niet veel kansen weggegeven en daarentegen genoeg gecreëerd. Ik hoop dat we de stijgende lijn kunnen vasthouden tegen TAVV.”

Klappen

Uit in Ter Aar was het een ‘taaie wedstrijd’ zoals Soekhai het noemt. ,,Je zag ons met 1-2 winnen, maar we kregen de bal niet in het doel. Die keeper, Edwin Pietersen, is van uitzonderlijke klasse en Mike Slotje mag er ook wezen. DSO moet dus koelbloedig omgaan met haar kansen. Beide partijen willen de punten binnenharken. Dus dan is er spektakel te beleven. We kunnen de afstand vergroten op de concurrentie. TAVV zit in een moeilijke hoek en dan moeten we ook de klappen nu uitdelen.”

Derde periode

Bij winst op TAVV nestelt DSO zich stevig in de middenmoot en hoeft het niet direct meer naar beneden te kijken. Soekhai aanvullend: ,,Met nog een winstpartij doen we ook lekker mee in de derde periode. Het zou een mooi afscheid zijn om daar nog wat in te betekenen. We zien elke wedstrijd als een finale. Er is nog veel te bereiken in de laatste zes wedstrijden.”

Tegen TAVV zijn er niet bij Leslie van den Berg, hij kampt met een enkelblessure, verder Chris Tolman (teen gebroken) en Jeroen Heijdt, die de draad weer oppakt bij het tweede.

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top