Warming-up zaterdag 2C: Ramon Hageraats: ,,Ik verwacht een wedstrijd met heel veel strijd”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zaterdag 2C: Ramon Hageraats: ,,Ik verwacht een wedstrijd met heel veel strijd” 258

Voor sc Monster is het zaak tijdens de laatste vier wedstrijden zoveel mogelijk punten te pakken. De verschillen onderin zijn minimaal, waardoor er nog geen man overboord is, maar een overwinning is meer dan gewenst. Lyra kan zich veilig spelen tegen sc Monster.

SC Monster – Lyra

Lyra leed twee weken gelden in Vlaardingen een 2-0 nederlaag tegen CWO. De thuisploeg won met 2-0 en had die zege hard nodig in strijd om plaatsing voor de nacompetitie. Lyra staat negende en heeft vier punten voorsprong op sv Honselersdijk, dat op de eerste p/d-plaats staat. ,,CWO is een ploeg die ons totaal niet ligt. Veel behendige spelers en het verbaasd me dan ook dat zij eigenlijk te laag staan, maar goed we moeten naar onszelf kijken. We maken daar een bepalende fout waardoor ze de 1-0 kunnen maken en daarna hebben we tweede helft het wel geprobeerd maar helaas. We hebben ook geen tijd meer om achterom te kijken. Snel afsluiten en vizier op sc Monster,’’ aldus trainer Ramon Hageraats (foto).

Lijfsbehoud

De degradatiewedstrijd tussen Kethel Spaland en sc Monster eindigde in een sensationele overwinning voor de eerstgenoemde ploeg. De hekkensluiter won met maar liefst 6-2 en is terug in de race om lijfsbehoud. De achterstand op sc Monster is geslonken naar vijf punten. De Monsterse ploeg leed de grootste nederlaag van het seizoen en blijft op plaats twaalf staan. Gelukkig zijn de verschillen onderin te verwaarlozen, waardoor er nog niets verloren is voor de equipe van trainer Marten Glotzbach.

Derby

Zaterdag staat de derby sc Monster – Lyra op het programma. Beide ploegen kunnen de punten met nog vier wedstrijden te gaan heel goed gebruiken. Begin november speelden beide ploegen met 1-1 gelijk. ,,Dat was een wedstrijd waarin de verschillen dicht bij elkaar lagen. Net als drie weken geleden tegen sv Honselersdijk (2-0 winst) verwacht ik een niet al te beste wedstrijd, maar dat is in deze fase ook niet meer belangrijk. Als wij de mouwen opstropen en een goed resultaat kunnen behalen zijn we zo goed als veilig en dat is wat telt voor Lyra. Lyra mist vanwege een blessures Max van Delft. Trainer Marten Glotzbach van gastheer sc Monster mist vanwege een knieblessure het hele seizoen al aanvoerder Ruud Zuyderwijk. De wedstrijd op Sportpark Polanen onder leiding van scheidsrechter Wim Roozenboom uit Maassluis en begint om 14.30 uur.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top