Warming-up zaterdag 3C: John de Letter (DSVP): ,,Wij kunnen met gelijkspel leven”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zaterdag 3C: John de Letter (DSVP): ,,Wij kunnen met gelijkspel leven” 115

In 3C staat zaterdag de streekderby tussen DSVP en DWO op het programma. Het onderlinge verschil op de ranglijst is slechts twee punten in het voordeel van de thuisploeg. DWO heeft de punten nog nodig om weg te blijven uit de bibberzone.

DSVP-trainer John de Letter (foto) denkt niet graag terug aan het laatste competitieduel: ,,Balen dat we in een goede fase niet zelf scoren en in een onzekere fase een goal tegen krijgen.”

DSVP kan zaterdag op eigen grond op sportpark De Groene Wijdte wat goedmaken in de streekderby tegen DWO. Bij winst is de club uit Pijnacker veilig. ,,Natuurlijk willen wij winnen, maar met een gelijkspel kunnen we ook leven. Dit omdat DWO onder ons staat. Ze wonnen de laatste wedstrijd netjes ruim van Leonidas. Maar deze wedstrijd begint gewoon weer met 0-0.”

Incompleet

Compleet is DSVP nog steeds niet. De Letter: ,,We missen spelers vanwege wintersport, andere vakantie, blessures en een schorsing. Maar ook nu weer dezelfde opmerking: het team van zaterdag moet het doen.” DWO kan zich eigenlijk geen puntenverlies permitteren, want de gevarenzone zit nog dichtbij.

Verder in deze klasse zaterdag de topper bovenin tussen VVOR en Berkel.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Zoeken

Back to Top