Warming-up zaterdag 4A: Fred van Dokkum (Oosterheem): ,,Van Nispen niet voor niets bovenaan”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zaterdag 4A: Fred van Dokkum (Oosterheem): ,,Van Nispen niet voor niets bovenaan” 106

sv Oosterheem zou zaterdag Blauw Zwart een dienst kunnen bewijzen door een goed resultaat in Zoetermeer neer te zetten tegen Van Nispen, dat samen met de ploeg uit Wassenaar de ranglijst aanvoert.

In het laatste duel pakte sv Oosterheem een punt en daar was trainer Fred van Dokkum best content mee: ,,We hadden de kansen om de 3-1 te maken. Na de rode kaart van Fabio van Hek mochten we uiteindelijk blij zijn met een punt.”

Ervaring

Zaterdag komt dus Van Nispen op bezoek. Van Dokkum: ,,Een goede ploeg met veel ervaren spelers die op hoog niveau hebben gespeeld. Destijds uit hadden wij tien minuten voor tijd de 2-2 kunnen maken, maar de paal stond in de weg. Uiteindelijk hebben we toen verdiend verloren met 3-1.” En over zaterdag: ,,Kansen hebben we altijd, maar ze staan niet voor niets bovenaan. Maar we gaan er gewoon weer vol tegenaan en hopen dat het weer een leuke wedstrijd gaat worden.”

Stunten

sv Oosterheem zou op de ranglijst nog wat plaatsen kunnen stijgen. Gelooft trainer Van Dokkum daar ook in? ,,Als we kunnen stunten dan wel. We hebben maar twee punten gehaald tegen Football Factory en UDO. Dat hadden er tien moeten zijn en dan had het er heel anders uit gezien. Dat is onze manco, we zijn in staat om tweemaal een 3-0 voorsprong alsnog te verspelen. Doodzonde.”

Oorzaak

sv Oosterheem zal dit seizoen – en dus ook zaterdag – geen beroep meer kunnen doen op Arjen van Santen (enkel), Timothy van Leeuwen (knie), Dave Elderhorst (enkel) en Melvin Sie (knie), die met langdurige blessures kampen. ,,Dit is ook de oorzaak waarom we zo laag staan, omdat dit bepalende spelers zijn van het elftal”, aldus Fred van Dokkum.

Blauw Zwart moet haar hoge positie vasthouden in het thuisduel op de Schulpwei tegen KSD/Marine. Herman Kooijenga speelt met zijn sv Wassenaar thuis tegen Oegstgeest, de nummer drie op de ranglijst. Een zware dobber dus op Kerkehout.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top