Warming-up zaterdag 4D: Semper Altius stuit op Quintus

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zaterdag 4D: Semper Altius stuit op Quintus 268

In 4D zijn nog drie teams zonder puntverlies. Semper Altius speelde al drie duels en treft nu Quintus. Wateringse Veld/GONA en Laakkwartier hebben twee wedstrijden achter de rug. Zij willen hun ongeslagen status graag behouden.

Titelfavoriet Wateringse Veld/GONA lijkt in haar huidige vorm een eenvoudige opgave te hebben in het uitduel bij DHC. De formatie van trainer Ger Fens (foto) moet in staat zijn om weer een ruime overwinning te boeken. Pikant detail, voor Ricky van den Bergh, nu speler van Wateringse Veld/GONA, betekent hete en terugkeer op het complex aan de Brasserskade.

Zegekar

Laakkwartier mag proberen om aan de Roemer Visscherstraat TAC’90 aan de zegekar te binden. Voor koploper Semper Altius staat een serieuze test op het programma. Quintus komt langs op sportpark Hoekpolder in Rijswijk.

Kopgroep

Vredenburch wil graag in de kopgroep blijven meedraaien. Een overwinning op DVC ligt in de lijn der verwachting. OLIVEO won twee van haar drie duels. Nu is ook de eveneens nieuwkomer in het zaterdagvoetbal FC Zoetermeer de tegenstander. sv Oosterheem krijgt het Delftse Concordia op bezoek. HPSV is dit weekend vrij van competitieverplichtingen.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top